Watsons Click & Collect Review

This is my first time trying Click & Collect. Selama ni malas nak try sebab buat apa la susah susah nak beli online, Watsons dekat je dengan rumah.


The Face Shop Multi Swing Cushion Review

Today, I am going to share my thoughts on The Face Shop Multi Swing Cushion. Yes, I know. It looks so cute with that pink packaging :)



Buat passport Maysaa

Nak share cara untuk buat passport baby, atau kanak-kanak bawah 12 tahun.


Kora Organics Hydrating Moisturizer Review

My thoughs on Kora Organics Hydrating Moisturizer.



Skincare 101: How to choose a facial cleanser?

I already did a thread on twitter a few months ago about this topic. "How to choose a facial cleanser?"



Sunplay Skin Aqua UV Mild Gel Review

My thoughts on Sunplay Skin Aqua UV Mild Gel.




Cerave Moisturizing Cream Review

This is also one of my wishlist, Cerave Moisturizing Cream since it has A LOT of great review especially for dry and sensitive skin. So this is my thoughts on it.




Etude House Soon Jung pH5.5 Relief Toner Review

Sharing my thoughts on Etude House's Soon Jung pH5.5 Relief Toner.



Apa nak buat kalau kulit breakout?

Apa nak buat kalau kulit breakout?



Skincare 101: Paraben bahaya ke tak?

One of the most common question yang I dapat, "Paraben okay ke tak sebenarnya? Kenapa orang kata bahaya?"




5 Korean Beauty Brands To Start With (Malaysia)

Why Korean skincare?
I love using Korean skincare because it focuses on hydration and healthy glow. Kalau sekarang, orang panggil glass skin atau chok chok skin (which means bouncy soft skin lah gitu).





Skincare 101: Alcohol in skincare

ALCOHOL DALAM SKINCARE. Elok ke tak? 

Kalau dalam dunia skincare, alcohol ni salah satu ingredient yang banyak kontroversi.


Cerave Hydrating Cleanser Review

This cleanser has been on my wishlist for quite a long time! So here is my review.



Watsons Facial Mask Review

I saw these masks at Watsons and I rasa cute, so I beli je lah haha. So this is my thoughts on them.


The Body Shop Rose Dewy Glow Face Mist Review

Since it's almost raya, face mist is one of the most important thing for me! Actually kalau travel, I rasa face mist ni salah satu benda yang penting sebab asal penat je, I spray.

So harini nak share about The Body Shop Rose Dewy Glow Face Mist




Maybelline The Powder Mattes Lipstick Review (Touch of Nude, Almond Pink, Toasted Brown)

Sharing my thoughts on Maybelline The Powder Mattes Lipstick (Touch of Nude, Almond Pink, Toasted Brown) 




Maysaa & Daddy kena Influenza A

Mula mula Daddy yang tak sihat. Batuk batuk, demam. Lepastu Maysaa pulak berjangkit. Daddy tak risau sangat sebab orang tua kan. Tapi bila Maysaa demam, kitorang terus bawa pergi klinik. #Risau 


Wet N Wild Rose In The Air Palette Review

This palette is one of my wishlist dah lama gila ever since I knew it's a dupe for ABH Modern Renaissance palette.

I 've been waiting for them to arrive in Malaysia, and setiap hari pergi check Sasa. And terus beli tanpa berfikir panjang! (Malas nak preorder dekat igshop). So here is my thoughts on em!





Essence Volume Stylist Mascaras Review

I don't remember whether I pernah buat review mascara ke tak. But anyways, this is the Essence Volume Stylist Mascara Review. There are two, which are the Curl & Hold Mascara and Lash Extension Mascara.




Sunburn vs suntan: Cara untuk hilangkan

First of all, bila orang tanya, "Macam mana nak hilangkan sunburn?", I selalu kena tanya balik sunburn yang kulit jadi merah merah, atau kulit jadi gelap. 



Homemade chicken broth for Maysaa.

Harini nak share how I buat chicken broth untuk Maysaa. I buat ni since Maysaa 8-9 bulan.



Redeemed my Sephora Beauty Pass Reward and birthday gift.

All my redeemed stuff from Sephora!



Savee Face Serum Anti-Freckles Review

I was intrigued when I heard about Savee. This brand is a local brand, made in Malaysia and it is so affordable!


Klairs Supple Preparation Unscented Toner Review

This unscented toner is Klairs new version of their best selling Supple Preparation Facial Toner.



IPC Recycling and Buy Back Campaign

Today, I am going to share about IPC's Recycling and Buy Back Campaign.



Macam mana nak kecilkan pori (pores) ?

Masalah pores ni memang common problem for everyone. Semua orang kalau boleh, taknak bagi pores nampak, nak kecilkan pores!



Kenapa saya pakai sunscreen tapi kulit makin gelap?

Pernah tak pakai sunscreen tapi kulot jadi makin gelap? Padahal sepatutnya sunscreen kan bagus untuk elakkan kulit makin gelap?



Urban Decay NAKED SKIN Color Correcting Fluid (Pink) Review

This is actually not a new product. Dah release lama dah and I bought this like 4 months ago rasanya. This is all because I saw Vivy Yusof used this in one of her youtube video untuk cover dark circles so I macam yes I need this haha




St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review

St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review.




Mother's Day With Haagan-Dazs

Extraordinary way to say I love you <3




5 drugstore alcohol-free sunscreens that I've tried

5 drugstore alcohol free sunscreen that I've tried and some mini reviews!




Hada Labo Premium Lotion Review

You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion.




Bio-Essence Miracle Bio Water Cooling Sunscreen SPF50 PA++ Review

Another sunscreen review, again? Haha yes of course! Because sunscreen is important!






Ikon Wanita Melayu, Pencarian Wanita Melayu 2018

Yay dah ada pemenang untuk Pencarian Wanita Melayu 2018! 


Congrats Amy Nurtinie sebagai Ikon Wanita Melayu 2018!


The Butterfly's Project 5th Birthday Party

My first time attending The Butterfly's Project event!



Althea Bare Essentials Review

Althea is always one of my fav online shop to shop for Korean products. I was so excited when I heard that Althea is launching Bare Essentials! So today, I am going to share my thoughts about them!

Just look how pretty the packaging is <3

iHerb Haul Malaysia

Yay my iHerb parcel finally arrrived!



Pencarian Wanita Melayu 2018 Dah Bermula!

Buat tahun kelima penganjuran PENCARIAN WANITA MELAYU – PLAZA SHAH ALAM (PWM2018) kembali membuka peluang buat semua gadis Melayu di luar sana untuk bergelar Ikon Wanita 2018. Kali ni lebih special, sebab pihak Plaza Shah Alam sebagai penganjur utama membuka peluang buat gadis “Curvy” untuk turut serta mencuba nasib bergelar Ikon Wanita Melayu. 


Canmake Mermaid Skin Gel UV Review

Canmake Mermaid Skin Gel UV ni dah lama sangat I nak try! So here is my review.





The Ordinary Lactic Acid 5% + HA Review

I dah lama gila tangguh untuk publish review about this The Ordinary Lactic Acid 5% + HA, I don't know why. So here is my review.





Hada Labo Gokujyun Hydrating Milk Review

Since I selalu rasa product Hada Labo okay, I pun try lah beli this Hydrating Milk. So this is my review lepas dah pakai for almost 4 weeks.




5 low pH cleanser under RM30

Sharing about some of the low pH cleansers yang I pernah try and some mini reviews!




Senka Perfect Watery Oil Review

Sharing my thoughts about Senka Perfect Watery Oil today!




Maysaa's body washes review

I've tried quite a few body washes for Maysaa so here is my mini reviews on them :)





Wardah Sun Care Sunscreen Gel SPF30 Review

I've been eye-ing on Wardah skincare for quite a long time tapi tak terbeli beli. So this is the first Wardah skincare that I've tried.



Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask Review

This Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask is one of my wishlist, dah lama sangat nak try! So, I have used it for more than 6 weeks so here is my review!





Hada Labo Premium UV Gel Review

Another sunscreen review, Hada Labo Premium UV Gel.




Boost Balm Review

Hi! Today, I am going to share about Boost Balm. Here are my thoughts on it.




Jangan lupa join Pencarian Wanita Melayu 2018 (PWM2018)

For your information, tahun ni (2018) dah tahun yang kelima Plaza Shah Alam organize Pencarian Wanita Melayu. Inilah peluang untuk jadi Ikon Wanita 2018.


Yang paling specialnya, kali ini, pihak Plaza Shah Alam (penganjur utama) bagi peluang untuk girls yang “Curvy” pun boleh join Ikon Wanita Melayu. Tak ada diskriminasi okay!

Sunkiller Perfect Water Essence Review

I love sunscreen and I love to try and review them. For today, it's the review Sunkiller Perfect Water Essence.