Sunburn vs suntan: Cara untuk hilangkan

First of all, bila orang tanya, "Macam mana nak hilangkan sunburn?", I selalu kena tanya balik sunburn yang kulit jadi merah merah, atau kulit jadi gelap. 



Homemade chicken broth for Maysaa.

Harini nak share how I buat chicken broth untuk Maysaa. I buat ni since Maysaa 8-9 bulan.



Redeemed my Sephora Beauty Pass Reward and birthday gift.

All my redeemed stuff from Sephora!



Savee Face Serum Anti-Freckles Review

I was intrigued when I heard about Savee. This brand is a local brand, made in Malaysia and it is so affordable!


Klairs Supple Preparation Unscented Toner Review

This unscented toner is Klairs new version of their best selling Supple Preparation Facial Toner.



IPC Recycling and Buy Back Campaign

Today, I am going to share about IPC's Recycling and Buy Back Campaign.



Macam mana nak kecilkan pori (pores) ?

Masalah pores ni memang common problem for everyone. Semua orang kalau boleh, taknak bagi pores nampak, nak kecilkan pores!



Kenapa saya pakai sunscreen tapi kulit makin gelap?

Pernah tak pakai sunscreen tapi kulot jadi makin gelap? Padahal sepatutnya sunscreen kan bagus untuk elakkan kulit makin gelap?



Urban Decay NAKED SKIN Color Correcting Fluid (Pink) Review

This is actually not a new product. Dah release lama dah and I bought this like 4 months ago rasanya. This is all because I saw Vivy Yusof used this in one of her youtube video untuk cover dark circles so I macam yes I need this haha




St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review

St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review.




Mother's Day With Haagan-Dazs

Extraordinary way to say I love you <3




5 drugstore alcohol-free sunscreens that I've tried

5 drugstore alcohol free sunscreen that I've tried and some mini reviews!




Hada Labo Premium Lotion Review

You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion.




Bio-Essence Miracle Bio Water Cooling Sunscreen SPF50 PA++ Review

Another sunscreen review, again? Haha yes of course! Because sunscreen is important!






Ikon Wanita Melayu, Pencarian Wanita Melayu 2018

Yay dah ada pemenang untuk Pencarian Wanita Melayu 2018! 


Congrats Amy Nurtinie sebagai Ikon Wanita Melayu 2018!


The Butterfly's Project 5th Birthday Party

My first time attending The Butterfly's Project event!



Althea Bare Essentials Review

Althea is always one of my fav online shop to shop for Korean products. I was so excited when I heard that Althea is launching Bare Essentials! So today, I am going to share my thoughts about them!

Just look how pretty the packaging is <3

iHerb Haul Malaysia

Yay my iHerb parcel finally arrrived!



Pencarian Wanita Melayu 2018 Dah Bermula!

Buat tahun kelima penganjuran PENCARIAN WANITA MELAYU – PLAZA SHAH ALAM (PWM2018) kembali membuka peluang buat semua gadis Melayu di luar sana untuk bergelar Ikon Wanita 2018. Kali ni lebih special, sebab pihak Plaza Shah Alam sebagai penganjur utama membuka peluang buat gadis “Curvy” untuk turut serta mencuba nasib bergelar Ikon Wanita Melayu. 


Canmake Mermaid Skin Gel UV Review

Canmake Mermaid Skin Gel UV ni dah lama sangat I nak try! So here is my review.





The Ordinary Lactic Acid 5% + HA Review

I dah lama gila tangguh untuk publish review about this The Ordinary Lactic Acid 5% + HA, I don't know why. So here is my review.





Hada Labo Gokujyun Hydrating Milk Review

Since I selalu rasa product Hada Labo okay, I pun try lah beli this Hydrating Milk. So this is my review lepas dah pakai for almost 4 weeks.




5 low pH cleanser under RM30

Sharing about some of the low pH cleansers yang I pernah try and some mini reviews!




Senka Perfect Watery Oil Review

Sharing my thoughts about Senka Perfect Watery Oil today!




Maysaa's body washes review

I've tried quite a few body washes for Maysaa so here is my mini reviews on them :)





Wardah Sun Care Sunscreen Gel SPF30 Review

I've been eye-ing on Wardah skincare for quite a long time tapi tak terbeli beli. So this is the first Wardah skincare that I've tried.



Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask Review

This Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask is one of my wishlist, dah lama sangat nak try! So, I have used it for more than 6 weeks so here is my review!





Hada Labo Premium UV Gel Review

Another sunscreen review, Hada Labo Premium UV Gel.




Boost Balm Review

Hi! Today, I am going to share about Boost Balm. Here are my thoughts on it.




Jangan lupa join Pencarian Wanita Melayu 2018 (PWM2018)

For your information, tahun ni (2018) dah tahun yang kelima Plaza Shah Alam organize Pencarian Wanita Melayu. Inilah peluang untuk jadi Ikon Wanita 2018.


Yang paling specialnya, kali ini, pihak Plaza Shah Alam (penganjur utama) bagi peluang untuk girls yang “Curvy” pun boleh join Ikon Wanita Melayu. Tak ada diskriminasi okay!

Sunkiller Perfect Water Essence Review

I love sunscreen and I love to try and review them. For today, it's the review Sunkiller Perfect Water Essence.







Skin Analysis at AEON Wellness

Hari tu I ada tweet about kalau nak buat skin analysis dekat AEON Wellness.





LaF Med.Secret Cream Ceramide Review

I bought this LaF Med.Secret Cream Ceramide during the Guardian sale here (Guardian 40% sale) last month. After 5 weeks, habis dah. So this is my review.


New IPC Shopping Centre #IPCSoMuchMore

Most weekends are for family outings and most of the time, we go to the same old place. Today, I decided to check out the IPC Shopping Centre since my friends has been raving about the new redevelopment. So yay, let's go and visit (and do some shopping :P)





COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Review

It took me awhile to review this product walaupun dah lama beli since I don't really use this as much as I use other products.




The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Review

     Been using this for a few months and dah nak habis dah. Baru nak buat review hahaha. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5.




Bio Essence Rose Gold Water Review

I bought this product out of curiosity. Sebab ramai gila cakap product ni best sangat and always sold out. Dah ala ala viral gitu. Apesal entah.




MUJI Oil Cleansing Review

MUJI skincare line is one of the line that I really wanted to try tapi takut sebab there's no legit reviews online yang I faham. Maybe ada, but it's in Japan lah kot. Tapi tak apa, I decided to try je lah. The first product that I tried was the moisturizing milk which I really love! The second one is the toning water which for me, biasa biasa je. So today, I would like to share the reviews on MUJI Oil Cleansing.



Chir Chir Fusion Chicken Factory Pavilion KL Review

I am the biggest fan of ayam goreng. Lagi lagi korean fried chicken yang sekarang tengah hot tu, my fav! Read me if you're a korean fried chicken lover like me too!


Benda yang patut dielakkan untuk kulit muka

There's a lot of DIY tips, guna barang barang yang ada dekat rumah je. I guess semua orang pernah try tips ni, kan?


Best baby diapers for Maysaa? + mini reviews

Maysaa is already 12 months! So yang ni I listkan diapers yang pernah try and some mini reviews. Dulu masa mengandung, I pun tak tahu nak beli diapers yang mana. Banyak gilaaaa. So hopefully, this post may help you!

Some diapers that I've tried. Ada yang dah buang so tak ada dalam gambar.

Disclaimer: Semua baby tak sama. Ada baby yang kulit sensitive, tak boleh pakai sembarangan. Ada baby yang membuang banyak. So this is just a general review je.


VPROVE Optimula Hyaluron Poten Mask, Fresh Cream and Balance Cream review

Another VPROVE review. I am going to share about the VPROVE Optimula Hyaluron Poten Mask, Fresh Cream and Balance Cream. 


VPROVE Optimula Hyaluron Poten Mask, Fresh Cream and Balance Cream

Skincare 101 : Basic skincare routine (drugstore version)

I am going to share the most basic skincare routine with all the products that you can find at the local drugstore Malaysia (Watsons, Guardian, Caring Pharmacy etc etc)



Guardian 40% sale haul

I went a little bit crazy sebab ada Guardian 40% sale last weekend!!

This is what I bought during the sale (ada a few yang tak ada dalam gambar)

Colourpop You Had Me At Hello Shadow Palette Review

Another eyeshadow palette review. Colourpop You Had Me At Hello!



January 2018 empties & newbies

Empties (product yang dah habis) and apa yang I guna sebagai ganti (newbie) in my skincare routine!

Semua ni da habisssss.

Glossier Milky Jelly Cleanser Review

After using this Glossier Milky Jelly Cleanser for 4 weeks ++, I am ready to share my reviews!




Pixi Glow Tonic VS The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

I am going to compare Pixi Glow Tonic VS The Ordinary Glycolic Acid based on my experience and my skin (and my husband's skin :P)




Colourpop SHE eyeshadow palette review

I just realized that this palette is no longer on Colourpop's website so I don't even know what is the point of doing a review on this. Bukannya boleh beli pun. Unless some igshops yang still ada stock...

So anyways, I will still do a mini review on this palette 


Baby gear: My must haves list for Maysaa!

I know, as a first time parent, you feel like buying everything. Me too. I feel like buying everything and obsessed with my "to-buy list".

So, I am going to share with you some of the baby gear that I can't live without and some yang, I tak guna sangat pun sebenarnya haha