Biore UV Watery Essence VS Sunkiller Perfect Water Essence VS Skin Aqua UV Watery Essence

Another sunscreen comparison post! For today, I'm going to compare between Biore UV Watery Essence, Sunkiller Perfect Water Essence and Skin Aqua UV Watery Essence. Why? Sebab nama dia ada "Watery Essence" so rasa macam lebih kurang sama je kan. And semua brand daripada Japan.



Sunplay Skin Aqua UV whitening moisture gel vs UV mild gel


Sharing my personal thoughts and  comparison on Sunplay Skin Aqua UV whitening moisture gel and UV mild gel.


Sunplay Skin Aqua UV Whitening Moisture Gel SPF50 PA++ Review

My thoughts on Sunplay Skin Aqua UV Whitening Moisture Gel SPF50 PA++


Resepi cheese cake simple

Resepi cheese cake:


Why hydration is important and how to keep your skin hydrated?

Selalu tak rasa kulit kering, kadang kadang luar rasa berminyak tapi dalam rasa ketat and tegang? Ada kemungkinan kulit korang sebenarnya dehydrated (tak cukup air).


Skincare 101 : Skin barrier

About our skin barrier and why is it important?





Apa yang kena ada dekat label local products?


Apa yang kena ada dekat label local products?

Phuket Getaway 2018



Sharing our Phuket Getaway!

Safi Dermasafe Gel Cleanser Review

I was so excited when I heard Safi ada product baru! And of course, memang terus pergi beli lah. I beli dekat Watsons One Utama, around RM16+

Maysaa's First International Flight Experience


Maysaa's first international flight to Phuket with Mummy and Daddy!

Launching Dutch Lady Malaysia


Baru baru ni, Maysaa dengan Mummy pergi Launching Dutch Lady Malaysia dekat Menara KL.

Gaston Luga backpack Classic Black and Black


Gaston Luga is a Swedish backpack retailer located in the heart of Stockholm, Sweden.

How to reduce acne scars?

Macam mana nak kurangkan parut jerawat dengan skincare?



Iunik Beta Glucan Daily Moisture Cream Review

My review on Iunik Beta Glucan Daily Moisture Cream.


Maysaa's Toys (12M +)

Yang ni I listkan toys to encourage fine motor skill (coordination). Suitable for 12 months ++



Hydrating toners that I've tried

Some recommended hydrating toners that I've tried.



Watsons Click & Collect Review

This is my first time trying Click & Collect. Selama ni malas nak try sebab buat apa la susah susah nak beli online, Watsons dekat je dengan rumah.


The Face Shop Multi Swing Cushion Review

Today, I am going to share my thoughts on The Face Shop Multi Swing Cushion. Yes, I know. It looks so cute with that pink packaging :)



Buat passport Maysaa

Nak share cara untuk buat passport baby, atau kanak-kanak bawah 12 tahun.


Kora Organics Hydrating Moisturizer Review

My thoughs on Kora Organics Hydrating Moisturizer.



Skincare 101: How to choose a facial cleanser?

I already did a thread on twitter a few months ago about this topic. "How to choose a facial cleanser?"



Sunplay Skin Aqua UV Mild Gel Review

My thoughts on Sunplay Skin Aqua UV Mild Gel.




Cerave Moisturizing Cream Review

This is also one of my wishlist, Cerave Moisturizing Cream since it has A LOT of great review especially for dry and sensitive skin. So this is my thoughts on it.




Etude House Soon Jung pH5.5 Relief Toner Review

Sharing my thoughts on Etude House's Soon Jung pH5.5 Relief Toner.



Apa nak buat kalau kulit breakout?

Apa nak buat kalau kulit breakout?



Skincare 101: Paraben bahaya ke tak?

One of the most common question yang I dapat, "Paraben okay ke tak sebenarnya? Kenapa orang kata bahaya?"




5 Korean Beauty Brands To Start With (Malaysia)

Why Korean skincare?
I love using Korean skincare because it focuses on hydration and healthy glow. Kalau sekarang, orang panggil glass skin atau chok chok skin (which means bouncy soft skin lah gitu).





Skincare 101: Alcohol in skincare

ALCOHOL DALAM SKINCARE. Elok ke tak? 

Kalau dalam dunia skincare, alcohol ni salah satu ingredient yang banyak kontroversi.


Cerave Hydrating Cleanser Review

This cleanser has been on my wishlist for quite a long time! So here is my review.



Watsons Facial Mask Review

I saw these masks at Watsons and I rasa cute, so I beli je lah haha. So this is my thoughts on them.


The Body Shop Rose Dewy Glow Face Mist Review

Since it's almost raya, face mist is one of the most important thing for me! Actually kalau travel, I rasa face mist ni salah satu benda yang penting sebab asal penat je, I spray.

So harini nak share about The Body Shop Rose Dewy Glow Face Mist




Maybelline The Powder Mattes Lipstick Review (Touch of Nude, Almond Pink, Toasted Brown)

Sharing my thoughts on Maybelline The Powder Mattes Lipstick (Touch of Nude, Almond Pink, Toasted Brown) 




Maysaa & Daddy kena Influenza A

Mula mula Daddy yang tak sihat. Batuk batuk, demam. Lepastu Maysaa pulak berjangkit. Daddy tak risau sangat sebab orang tua kan. Tapi bila Maysaa demam, kitorang terus bawa pergi klinik. #Risau 


Wet N Wild Rose In The Air Palette Review

This palette is one of my wishlist dah lama gila ever since I knew it's a dupe for ABH Modern Renaissance palette.

I 've been waiting for them to arrive in Malaysia, and setiap hari pergi check Sasa. And terus beli tanpa berfikir panjang! (Malas nak preorder dekat igshop). So here is my thoughts on em!





Essence Volume Stylist Mascaras Review

I don't remember whether I pernah buat review mascara ke tak. But anyways, this is the Essence Volume Stylist Mascara Review. There are two, which are the Curl & Hold Mascara and Lash Extension Mascara.




Sunburn vs suntan: Cara untuk hilangkan

First of all, bila orang tanya, "Macam mana nak hilangkan sunburn?", I selalu kena tanya balik sunburn yang kulit jadi merah merah, atau kulit jadi gelap. 



Homemade chicken broth for Maysaa.

Harini nak share how I buat chicken broth untuk Maysaa. I buat ni since Maysaa 8-9 bulan.



Redeemed my Sephora Beauty Pass Reward and birthday gift.

All my redeemed stuff from Sephora!



Savee Face Serum Anti-Freckles Review

I was intrigued when I heard about Savee. This brand is a local brand, made in Malaysia and it is so affordable!


Klairs Supple Preparation Unscented Toner Review

This unscented toner is Klairs new version of their best selling Supple Preparation Facial Toner.



IPC Recycling and Buy Back Campaign

Today, I am going to share about IPC's Recycling and Buy Back Campaign.



Macam mana nak kecilkan pori (pores) ?

Masalah pores ni memang common problem for everyone. Semua orang kalau boleh, taknak bagi pores nampak, nak kecilkan pores!



Kenapa saya pakai sunscreen tapi kulit makin gelap?

Pernah tak pakai sunscreen tapi kulot jadi makin gelap? Padahal sepatutnya sunscreen kan bagus untuk elakkan kulit makin gelap?



Urban Decay NAKED SKIN Color Correcting Fluid (Pink) Review

This is actually not a new product. Dah release lama dah and I bought this like 4 months ago rasanya. This is all because I saw Vivy Yusof used this in one of her youtube video untuk cover dark circles so I macam yes I need this haha




St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review

St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review.




Mother's Day With Haagan-Dazs

Extraordinary way to say I love you <3




5 drugstore alcohol-free sunscreens that I've tried

5 drugstore alcohol free sunscreen that I've tried and some mini reviews!




Hada Labo Premium Lotion Review

You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion.




Bio-Essence Miracle Bio Water Cooling Sunscreen SPF50 PA++ Review

Another sunscreen review, again? Haha yes of course! Because sunscreen is important!






Ikon Wanita Melayu, Pencarian Wanita Melayu 2018

Yay dah ada pemenang untuk Pencarian Wanita Melayu 2018! 


Congrats Amy Nurtinie sebagai Ikon Wanita Melayu 2018!