Hello, welcome to www.imanabdulrahim.com. You can search about any topic here :)

PPAS (Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor) at The School Jaya One

PPAS (Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor) at The School Jaya One 



Sebenarnya tak ada plan pun nak pergi sini. Kitorang saja jalan jalan dekat Jaya One nak cari barang, lepastu ternampak PPAS (Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor) ni. So masuklah kejap sebab nak tengok.

PPAS (Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor) at The School Jaya One 

Kena buka kasut.

Ada banyak juga buku budak budak.






Banyak buku baby yang best best. From DK kot. Semua ni wishlist!


Buku buku yang memang sesuai untuk Maysaa.

Seronok dapat baca buku yang besar and banyak. Dah lah tempat ni aircond, sejuk, ada banyak Lego. Area dia pun selesa. Maysaa suka main main kat sini.



 Buku resepi pun ada. Boleh la ambil inspirasi sikit.



 Magazines.

I personally suka this lobrary sebab dia focus on kids so banyak buku kids yang best, ada play area and selesa. Cumanya jauh sikit daripada rumah. Kalau dekat, memang I akan selalu bawa Maysaa. Bestnya dalam mall ada library! And paling best, FREE!

Ada juga service wifi, computer (satu jam RM1), printing services. Ruang dia tak luas sangat, just nice untuk bawa anak kecil.



Location:
100–P2.003, The School, Block J, Jaya One, No 72A, Jalan Universiti, Section 13, Petaling Jaya

Operating hours:
Setiap hari, 10Am-7Pm kecuali public holiday.

No comments