Hello, welcome to www.imanabdulrahim.com. You can search about any topic here :)

Applecrumby Baby Diaper Review

I always saw Applecrumby's diapers when I go to Publika but I never had chance to buy them because it's quite pricey. Tapi dah lama dah aim nak beli. I love the packaging, not like the normal diapers packaging, berwarna warni kemain striking, sakit mata I tengok haha.







When I saw the price on their online store, it was quite affordable, 6 diaper packs (42 pieces) for RM159. Which is is RM0.63 each. Okay la setakat nak try. 252 pieces, tahan sebulan lebih? (Justify diri sendiri)

Applecrumby Baby Diaper



Applecrumby wipes

So I bought the Applecrumby Chlorine Free Premium Baby Diaper Bundle for RM159 and also the Applecrumby Wipes Trial Kit for RM14.90 (normal price RM41.00) which contains two Applecrumby Extra Thick Premium Baby Wipes (20s) and one Applecrumby Extra Thick Premium Baby Wipes.

The delivery took only two days. So fast! 

I updated my instastory when the items arrived because, macam biasa la excited.

Applecrumby Chlorine Free Premium Baby Diaper Bundle

Applecrumby Baby Diaper

Applecrumby wipes


Applecrumby Baby Diaper Review


Applecrumby Baby Diaper

Applecrumby Baby Diaper

What I like about the diaper
First impression, of course, nipis gila! I never tried a diaper that is this thin. Ok ye la yela, anak baru satu, tak try banyak diapers pun. So sebab first time, rasa la beza dia. And lembut sangaaaat! Ultra soft.

So bila pakai, rasa macam baby tak pakai diapers. Fit dia pun just nice. Tak pernah bocor langsung bila pakai. Leak guard terrer. Pakai overnight for almost 12 hours pun tak pernah bocor!
(Or sebab my baby tak ganas sangat so dia still secure? We'll see in the future...)

Ada Wetness Indicator Strips yang strip warna kuning kat depan diapers tu, akan jadi warna biru kalau dah penuh. Tapi, Maysaa jarang la sampai strip tu jadi semua biru. Biasa terus salin je kalau rasa dah lama. And, susah nak check strip tu, kena bukak the whole seluar so macam a bit leceh.

Waistband dia stretchable and selesa, tape dia melekat kuat. So tak ada la tertanggal ke apa. (Again, maybe my baby kecik lagi so dia belum ganas).

Material dia pun best, katanya guna natural ingredient, tak ada chemical. Tak pernah lagi kena nappy rash, tak pernah lagi peha dia merah sebab diapers ketat sangat. Tapi kalau pakai lama sangat, dia akan berbau sikit. Well, of course lah berbau hahaha tapi I pakai Drypers, cepat gila berbau!

Applecrumby Baby Diaper
What I like about the wipes
It's thick and safe to use. I tak suka pakai wipes yang wangi sebab risau kulit baby sensitive dengan fragrance. This wipes memang tak ada bau and suitable for sensitive skin. Tapi it's a bit pricey so I may stick dengan wipes yang I biasa guna haha.

Overall
I love this, very worth the money. Will repurchase this diapers again and again! (Unless jumpa yang lagi best & affordable)

That's all. Thanks for reading!

1 comment