New header labels for my blog!

I have updated my blog header for the link list, so it will be easier for you guys to navigate and read!









Before this, I compile everything under categories.



As you can see, when you click "Categories", nanti semua keluar.
1. Beauty & makeups - sebab dulu makeup and skincare review, I buat satu label je, tak sangka pulak sekarang makin bertambah reviews
2. Baby stuff - ni semua pasal baby & barang baby + berpantang
3. Study tips
4. Skincare
5. Pregnancy
6. Random Life Story - ni pasal kehidupan personal je



Now, I split it like this:

So, there's about Beauty, Parenting, Study Tips & Random Life Story.

For Beauty:


I put Makeup, Skincare and Skincare Tips under Beauty. 

For Parenting:



I put Baby Stuff and Pregnancy under Parenting.

Hopefully, it will make it easier for you guys to search stuffs in my blog. Kalau tak jumpa, you can use this "Search" part:
Kalau browse via web/laptop, dia ada belah kanan. Kalau pakai phone, dia ada dekat bawah sekali after semua posts. Search je kat situ kalau nak cari apa apa.

Thanks for reading! :)

2 comments

  1. kak imann camne nak edit blog mcm kak imann sbb tak pandai,i hope u gonna make a post on how to edit blog hehe :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bought this template dekat etsy. Malas + tak reti nak edit sendiri haha :)

      Delete