Hello, welcome to www.imanabdulrahim.com. You can search about any topic here :)

iHerb Haul Malaysia

Yay my iHerb parcel finally arrrived!





Here is how the parcel looks like.




It took around 5 weeks for my items to arrive. Lama gila tapi takpelah sebab murah and bukan urgent pun nak guna hehehe.




What I bought:
1) CeraVe Hydrating Cleanser, For Dry to Normal Skin, 3 fl oz (87 ml). RM18.80. I dah lama gila teringin nak try yang ni and susah nak jumpa dekat local drugstore Malaysia. So nampak harga ok, beli je lah.
2) CeraVe Moisturizing Cream, For Normal to Dry Skin, 1.89 fl oz (56 ml). RM18.80. Yang ni pun sebab banyak good reviews, I pun terpengaruh nak beli. Hopefully best.
3) Now Food Castor Oil 118ml. RM14.11. 
4) E.L.F. Cosmetics, Baked Highlighter, Moonlight Pearls. RM14.18. This highlighter memang dah lama wishlist tapi tak terbeli sebab nak cari yang murah hahaha so beli je lah hehe

Shipping RM15.80. I cari yang free shipping tak ada. Before this ada offer free shipping and berjaya beli. Cuma tu lah, either murah and sanggup tunggu lama or bayar lebih and cepat. I tak kisah tunggu lama sikit sebab bukan urgent :P

Before this, 6 weeks ++ my iHerb order. Penat menunggu!


If you guys want to try iHerb, use my iHerb code "RAH5142" and get 5% off!


(Disclaimer: This is not a paid/sponsored review. I bought everything with my own money)

No comments