Biore UV Watery Essence VS Sunkiller Perfect Water Essence VS Skin Aqua UV Watery Essence

Another sunscreen comparison post! For today, I'm going to compare between Biore UV Watery Essence, Sunkiller Perfect Water Essence and Skin Aqua UV Watery Essence. Why? Sebab nama dia ada "Watery Essence" so rasa macam lebih kurang sama je kan. And semua brand daripada Japan.



Sunplay Skin Aqua UV whitening moisture gel vs UV mild gel


Sharing my personal thoughts and  comparison on Sunplay Skin Aqua UV whitening moisture gel and UV mild gel.


Sunplay Skin Aqua UV Whitening Moisture Gel SPF50 PA++ Review

My thoughts on Sunplay Skin Aqua UV Whitening Moisture Gel SPF50 PA++


Resepi cheese cake simple

Resepi cheese cake:


Why hydration is important and how to keep your skin hydrated?

Selalu tak rasa kulit kering, kadang kadang luar rasa berminyak tapi dalam rasa ketat and tegang? Ada kemungkinan kulit korang sebenarnya dehydrated (tak cukup air).


Skincare 101 : Skin barrier

About our skin barrier and why is it important?





Apa yang kena ada dekat label local products?


Apa yang kena ada dekat label local products?

Phuket Getaway 2018



Sharing our Phuket Getaway!

Safi Dermasafe Gel Cleanser Review

I was so excited when I heard Safi ada product baru! And of course, memang terus pergi beli lah. I beli dekat Watsons One Utama, around RM16+

Maysaa's First International Flight Experience


Maysaa's first international flight to Phuket with Mummy and Daddy!

Launching Dutch Lady Malaysia


Baru baru ni, Maysaa dengan Mummy pergi Launching Dutch Lady Malaysia dekat Menara KL.

Gaston Luga backpack Classic Black and Black


Gaston Luga is a Swedish backpack retailer located in the heart of Stockholm, Sweden.