Hello, welcome to www.imanabdulrahim.com. You can search about any topic here :)

Showing posts with label RANDOM LIFE STORY. Show all posts

December 2017 | Life recap

Yay! Berjaya buat life recap sampai December 2017. 



November 2017 | Life recap

November is one of my fav month <3


Daddy, Mummy, Maysaa :)


October 2017 | Life recap :P

Sebab dah boring asyik skincare and beauty related stuff, let's do a life update shall we? I'll start dengan bulan October 2017. And hopefully akan ada November 2017, December 2017 and so on.... Tengok lah kalau rajin hehe

Mummy and Imaan Maysaa


Maysaa's 1st Aidil Adha!

Untuk raya Aidil Adha, Maysaa balik rumah Nenek & Tok Ayah (belah Mummy!)




Maysaa's first flight experience

Maysaa's first flight experience tapi bukan pergi jauh pun. Pi Kelantan je, tu pun sebab nak attend my sister's wedding yang belah lelaki.



Mytown Cheras, baby friendly mall?

MyTown Shopping Center Cheras is one of my favourite go-to mall since it's reachable by MRT. It is also located just next to IKEA Cheras.



I've been here twice, with my 6 months old baby, just the two of us and I really need a baby-friendly shopping mall.


Dessert table for Maysaa's Aqiqah

For Maysaa's aqiqah, I also wanted a dessert table! So, I did it myself. Dengan pertolongan family jugak lah especially my husband for supporting me. I also did my own backdrop untuk tangkap gambar. Read: DIY PHOTO BACKDROP FOR MAYSAA'S AQIQAH

Dessert table aqiqah

Our first MRT ride to IKEA Cheras!

Last week, I decided to try and ride the MRT yang baru launch 17 July 2017 haritu! Only berdua with Maysaa. Handling a 5 months-old baby while riding MRT is not that hard sebenarnya haha because this baby loves to jalan jalan tengok dunia, just like her mummy. Truly mummy's daughter :P

Our first MRT ride!

DIY Photo Backdrop for Maysaa's Aqiqah

For Maysaa's Aqiqah, I did my own photo backdrop / photobooth, tapi simple simple je lah, setakat untuk orang tangkap gambar. Inspiration banyak, tapi semua macam susah + I tak reti sebab tak ada seni hahaha.

*
This is the backdrop for Maysaa's aqiqah! White background + pink tassel. Lepastu add pink balloons & a welcome board. Siap.

Maysaa's aqiqah ni gabung sekali with her cousin, Sofeea.

Maysaa's first Aidilfitri at Terengganu

Tahun ni turn raya Terengganu and it's Maysaa's first Aidilfitri!

A post shared by Iman Abdul Rahim 🌸 (@imanabdulrahim) on


Leaving the babies with their dads

Sejak Maysaa okay je kena tinggal dengan Daddy (This post: First time tinggal Maysaa dengan Daddy), rasa macam okay boleh lah tinggal lagi haha



So last week, ada invitation event lagi, and boleh bawak plus one so I ajak kakak ipar I (Kaklong) pergi. 

From Software Engineer to a Fulltime Housewife

Cewah macam gempak je kan tajuk. Takde menda pun sebab kerja baru 9 bulan pastu resign, tak power sangat pun. Lain lah dah kerja bertahun tahun pastu resign nak jadi fulltime housewife kan!

I graduated in June 2016. Presentation Final Year Project hari Jumaat, hari Isnin tu dah start kerja. Start cari kerja masa final year, time tu busy hantar resume sana sini sebab taknak menganggur kononnya.

Masa final sem, dapat call interview lepas tu terus attend and terus dia offer kerja walaupun time tu ada lagi tiga bulan nak habis belajar tapi takpelah accept je lah. Nampak company okay, walaupun orang kata Chinese company ni racist etc etc tapi I nampak macam okay je, terus accept kerja masa tu bulan March 2016.

First day at work.

First time tinggal Maysaa dengan Daddy



I think I'm a paranoid mum. Risau kalau orang lain jaga anak I, risau dia nangis tapi tak ada orang layan / orang biar je dia nangis sorang sorang, risau dia lapar, risau orang tension dia meragam, risau orang tak sabar, risau orang tak sayang dia, eh banyak betul risau. Maybe, those are the reasons why I decided to be a full time housewife. Rasa tenang bila jaga sendiri anak.

Rasa nak kepit je dia celah ketiak sepanjang masa. #Over

Lupa diri

Although we're working in the same company, but we're working in the different team. Sometimes kena pergi client site and Marwan memang most of the time memang duduk client site area Titiwangsa sana while I'm at Bangsar South.

Jauh ok, jauh... #LDR

The only time that we get to bersembang is dalam kereta je lah. Kalau pagi tu, normally I'll sleep la throughout the journey sebab hello kena redah jam almost 90 mins, baik I tidur je hahaha

So today macam biasa, balik kerja Marwan will fetch me at the office and normally we'll stop by mana mana to have our dinner sebelum sampai rumah. Sampai rumah terus tidur je. WHAT A LIFE.

Despite the bad traffic, we talked and talked, update hidup dekat office, gossip sikit, masuk macam macam topic and suddenly, kereta dah sampai depan rumah.

CEPATNYA MASA BERLALU.

I'm like, "Sayang.... Kenapa tak stop dinner mana mana... Lapar..."



Tu lah kemain seronok bergossip sampai lupa nak makan. Terpaksa la keluar balik cari dinner....






Throwback gambar dua bulan lepas. Sekarang dah 34 weeks pregnant yay! 

38 more days to go.





Our 2017 New Year Celebration

On 31st December 2016, after my family dinner, around 10pm-ish we decided to go to KLCC to see the new year fireworks. I've always wanted to see fireworks at KLCC but last year we arrived late around 11.50pm at KLCC and there's no parking so.... Tak best langsung and stuck in the traffic.

The year before, I'm still single so bahaya anak dara keluar malam malam just to see fireworks haha dah kahwin baru rasa selamat at least pergi dengan suami ha gituuu.

So, we arrived around 10.30 and the traffic was not that bad, so we decided to park at some tower (lupa dah nama dia) but it's only RM10 per entry. Imagine parking dekat KLCC, entah berapa pulak cost kan. Then we walked to KLCC.

It was so meriah! Although the vuvuzella is a bit annoying but it was fun seeing all the crowds!

We went to KLCC park sebab less people but lama lama jadi crowded jugak lagi lagi nak dekat midnight. We lepak at the park sambil cari spot best tengok KLCC.


Our spot, directly facing KLCC.


Approaching midnight, everyone was standing and screaming for the countdown. Beriya menghadap KLCC. Turns out, the fireworks was at the back. So we went towards the tasik there, and there's not so many people so we watched the fireworks while laying down on the grass. So romantic :p


It was so fun, watching the fireworks right in front of your eyes, sambil baring menghadap langit during the night. Best moment ever!

The fireworks lasted for around 8 mins. Then, we walked back to our car. It felt so faaaaar. Took us around 30 mins to reach the car. Nasib baik meriah. 

Conclusion, waited 80 mins to watch 8 mins fireworks. Hahaha at least it was worth it.

Tapi tahun depan nak duduk rumah je please. Dah puas dah