Hello, welcome to www.imanabdulrahim.com. You can search about any topic here :)

Personal Shopper for Sephora Halloween Sale 2017

For Halloween haritu, Sephora ada buat sale up to 60% discount, tapi bukan semua items la. Only selected. But the deals were soooo good! Sebab kena order RM900 baru dapat 60% off, I pun gigih kumpul order. And kena order pakai apps je.


Half barang yang I tolong order kan.




Sale ni 26-27 October 2017 je. I order sampai 10 round, total semua rasanya lebih RM4000. Power betul kalau perempuan shopping. Seronok!






Yang ni masa parcels sampai. Dia tak sampai sekali gus. Kena tunggu everyday gigih tunggu depan pintu. Biasalah Maysaa mestilah nak tolong Mummy sort out orders jugak.



Imagine 60% sale. Tarte eyeshadow palette yang harga RM175 tu dapat RM70 je. YES. Ramai gila yang beli the Tarte palette, Becca highlighter, Mario Badescu, Zoeva palette. Jadi gila ok!

Sephora tak pack satu satu, so untuk everyone yang order palette, I balutkan dengan bubble wrap supaya tak pecah. Risau pulak kalau pecah. Nasib baik semua sampai dengan selamatnya.

Ready untuk post!

Total 40 parcels I post kan for your girls. Thank you for trusting me. 

Lepasni kalau ada sales gila macam ni lagi, I try ambil order lagi. Sebab seronok. Kita tunggu tahun depan. Normally Sephora buat sale untuk BLACK/GOLD card 2x setahun, bulan May and October. (Based on my observation for three year). All items 20%. 











Lepas ni sale apa pulak? Sephora ada sale 15% for all items untuk BLACK FRIDAY ni. Get ready girls! Esok tau (24/11/2017)

2 comments

  1. Salam, iman. Tartelette tu ada lebih tak? Nak beli

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas infonya, saya ambil infonya sahaja lain tiada.

    ReplyDelete