The Butterfly's Project 5th Birthday Party

My first time attending The Butterfly's Project event!





I was so lucky sebab terpilih untuk join this party, tema unicorn. Susah ok nak cari baju and tak sempat nak beriya, so I just pakai tudung purple and baju mint green. Masuk la tema jugak tu :P

Ada banyak activities and deco pun cantik. This party was held at Wandermilk Cafe, Damansara Utama.




The first booth is The Flower Bar by Everyday Flowers. Boleh pilih our fav flowers lepastu nanti they will turn it into beautiful bouquets. And boleh bawak balik. Suka! Kalau nak buat event, boleh try the Flower Bar ni.


I tak sempat nak ambil bouquet I sebab kena balik awal, nasib baik Farah tolong simpankan and ambilkan gambar. Thanks Farah. This is her blog: http://blog.farahdafri.com/


The next booth is the Boomerang PhotoBox by GNG Studiobooth. Biasanya photobooth ada gambar je kan? Ni siap boomerang lagi! Lepastu terus hantar kat email. Besides photo booth, diorang pun experts in creating amazing & beautiful wedding backdrops and table decorations. 

Gambar pun kualiti best, waterproof and anti-fingerprint. Untuk yang taktahu beza GIF and boomerang, GIF takes multiple photographs and combines into a gif animation while boomerang is on the spot live action video recording.

For more info:



The third booth is by Brrrloon! They are the party supply & rental store. Semua balloons yang ada during the party, semua from Brrrloon. Macam yang I pegang ni. Dah lah banyak gila choices.

Available at: 
Block Gurney, Unit G-1-2, Plaza Arkadia, No.3, Jalan Intisari Perdana, Desa Park City, 52200 KL Contact No. 018-2777130 

Website: coming soon www.brrrloon.com 


Next, is the unicorn bag <3 Apalah guna party without a goodie bag kan? Dah la comel gila. 


Whats inside the bag?

1. belif Malaysia Best Sellers On-The-Go RM89. Available at belif Malaysia stores. I dah pernah try dah and dah pernah review kat blog before this hehe.

2. NYX Cosmetics Malaysia Vivid Brights Eyeliner (Blossom) RM30  and Lip Of the Day Liquid Lip Liner (Cherished) RM35. Available at NYX Stores & online retailers. I nervous nak guna eyeliner macam ni sebab I jarang guna, but can't wait to try it!

3. Koji Dolly-Wink's Eyelashes. Price: RM58.90 Available at selected stores such as Watsons & Sasa Malaysia. 

4. Wanderlust Things Unicorn Necklace RM14.90. Comel sangat necklace ni, I suka. Available on:

5. Dear Beaute (Japan) Himawari Hair Care Samples. Available at selected stored e.g Watsons & Sasa Malaysia. 


Lastly is from 50GRAM. It's a Unicorn Mugs yang I guna buat letak my makeup brushes. RM39.90 www.50gram.com.my



It was such a great event, I love the ambiance, semua dress up cantik cantik, the venue was nice, the deco was nice, the foods are so sedap sampai banyak kali tambah! Cuma sayang sikit sebab I tak stay sampai habis so tak sempat nak makan all the cakes and desserts :( But that's okay, maybe next time.

Thankyou everyone and thank you The Butterfly's Project <3


No comments