Hello, welcome to www.imanabdulrahim.com. You can search about any topic here :)

Desa Home Theatre, One City Subang



Dekat Desa Home Theatre, One City Subang




Minggu lepas I sempat singgah Desa Home Theatre dekat One City Subang Jaya. Saja nak tengok tengok steam iron and washing machine sebenarnya. Sambil sambil tu boleh tengok sekali barang barang lain kan. Sambil menyelam minum air :P

Dah lama I nak cari steam iron tapi tak ada model yang I nak tu. Nak cari of course lah yang paling affordable kan. Dah banyak tempat yang I survey.

Antara barang barang electronik yang penting dan memudahkan kerja: Air fryer, iron steam and dryer. #tips 

So anyways, dekat Desa Home Theatre ni ada macam macam brand. Meh I share gambar yang sempat I ambil haritu. Jom tengok barang apa yang ada, boleh survey survey dulu.



Samsung

Electrolux




Nak cari washing machine. Tak tahu nak ambil washer and dryer asing, atau sekali je washer and dryer.




Yamaha

Philips


Haier

Sharp


LG



Toshiba


Sony

Hisense

 Best tengok tengok barang kat sini sebab semua tersusun, ada banyak pilihan brand, and setiap brand tu ada macam macam model. Rambang mata nak pilih! Tapi senang nak buat comparison sebab semua under one roof. 

I ada tengok hob dapur juga tapi still tengah kumpul duit untuk buat dapur and kitchen cabinet so nanti next time baru bersemangat nak survey. 



Selain daripada tu, ada theatre room and karaoke room. 

In terms of harga, banyak yang worth it and affordable! Free delivery untuk certain area. Yang ni kena tanya dulu sama ada rumah korang dapat free delivery ataupun ada charge. Tapi charge dia tak mahal sangat pun. Kena rajin rajin tanya.

There is also 12 months 0% instalment kalau rasa kurang membebankan nak bayar sekali gus. Customer can get RM50 discount voucher for every RM500 purchase. Yay boleh jimat lagi!

For more information, you can visit their facebook https://www.facebook.com/DesaHomeTheatre/

Address:
One Space at One City, Jalan USJ 25/1C, Subang Jaya 11am-9pm  
The Square, One City Subang 
Tel : 03- 5022 3077 / 5022 3062 / 5022 3063

Operating hour: 11:00 am - 9:00 pm

That's all. Thanks for reading!

No comments