Hello, welcome to www.imanabdulrahim.com. You can search about any topic here :)

Top 5 bath towels

 




Antara ciri ciri towel yang best mestilah:

1. Lembut

2. Menyerap

3. Tak berbulu melekat dekat badan

4. Size yang cukup, I suka size dalam 27x54inch dah okay dah

5. Harga yang affordable

6. Cepat kering lepas guna



Yang ni Top 5 brands yang I pernah try dah suka guna:




1. Jean Perry Tokyo Stripe Towel Collection - RM24.49 RM39

Towel ni lembut, tak nipis tapi takdelah tebal sangat, dia just nice je, size pun 27x54inch, menyerap dan warna banyak cantik cantik!







2. Akemi Dry Tech Cotton Bath Towel - RM39.90

Towel ni lagi tebal daripada Jean Perry, lembut, penyerapan bagus, size sama, cepat kering dan banyak juga warna menarik. 








3. Horgen Resort Series Bath Towel 67cm x 120cm RM24.45

Material sedap, tebal just nice dan menyerap elok.



4. IKEA VÅGSJÖN Bath towel RM24.90

IKEA towel ni memang dah lama guna. Tebal just nice, menyerap dan warna pun cantik.







5. ROMANTIKA Microfibre Bath Towel 140x70cm - RM15.00

Material microfibre so memang tak berbulu, lembut dan gebu! 





Antara towel lain yang okay jugak:

1. Cottonhome Chelsea Home Bath Towel RM9.72. Nipis sikit tapi kualiti kay dengan harga.

2. Dreamshomefurnishing Bath Towel . RM8.90. Nipis juga tapi menyerap elok dan lembut.

3. Kun Plain Microfibre Bath Towel RM9.60. Microfibre, nipis sikit tapi menyerap elok juga.