Skincare Talks in October 2018

I've been accepting invites for Skincare Talks kalau I rasa sesuai and it's just a sharing session je. I don't have any qualification pun dalam bidang skincare (disclaimer haha)




In October, tujuh kali rupanya I bercakap in public. I always hated presentation, lagi lagi kena cakap dekat depan?! No way! Depan kelas yang 30 orang tu pun I tak suka.... 

Tapi my husband always encourage me, dia kata why not try? Kalau ikutkan hati I, memang dah nangis sorang sorang la bila kena bercakap in public haha

So anyways, I probably should compile daripada first talk tapi sebab I blogger yang tak berapa nak berjaya, I compile dulu bulan October 2018. Lepastu nanti I korek yang lama lama pulak haha

1) IIUM Gombak


Skincare Talk Beauty Inside Out




2) IPG Kampus Bahasa Melayu, KL




3) UiTM Seremban




4) USIM



5) USIM 



6) Wardah Bright Days (UM)


This one is a collaboration with Wardah Cosmetics.


7) Wardah Bright Days (UKM)



It was such an honour untuk dijemput bagi talk and thank you so much to those yang percaya walaupun sometimes I tak percaya dengan diri sendiri :')

Buat masa sekarang, I only accept yang dekat area KL/Selangor ataupun during weekend sebab I'm a full time housewife and a mum. Kalau free and masa yang sesuai, insyaAllah I okay je.

My email: iman.abdrahim@yahoo.com

Thanks for reading!

No comments