Wet N Wild Rose In The Air Palette Review

This palette is one of my wishlist dah lama gila ever since I knew it's a dupe for ABH Modern Renaissance palette.

I 've been waiting for them to arrive in Malaysia, and setiap hari pergi check Sasa. And terus beli tanpa berfikir panjang! (Malas nak preorder dekat igshop). So here is my thoughts on em!





Essence Volume Stylist Mascaras Review

I don't remember whether I pernah buat review mascara ke tak. But anyways, this is the Essence Volume Stylist Mascara Review. There are two, which are the Curl & Hold Mascara and Lash Extension Mascara.




Sunburn vs suntan: Cara untuk hilangkan

First of all, bila orang tanya, "Macam mana nak hilangkan sunburn?", I selalu kena tanya balik sunburn yang kulit jadi merah merah, atau kulit jadi gelap. 



Homemade chicken broth for Maysaa.

Harini nak share how I buat chicken broth untuk Maysaa. I buat ni since Maysaa 8-9 bulan.



Redeemed my Sephora Beauty Pass Reward and birthday gift.

All my redeemed stuff from Sephora!



Savee Face Serum Anti-Freckles Review

I was intrigued when I heard about Savee. This brand is a local brand, made in Malaysia and it is so affordable!


Klairs Supple Preparation Unscented Toner Review

This unscented toner is Klairs new version of their best selling Supple Preparation Facial Toner.



IPC Recycling and Buy Back Campaign

Today, I am going to share about IPC's Recycling and Buy Back Campaign.



Macam mana nak kecilkan pori (pores) ?

Masalah pores ni memang common problem for everyone. Semua orang kalau boleh, taknak bagi pores nampak, nak kecilkan pores!



Kenapa saya pakai sunscreen tapi kulit makin gelap?

Pernah tak pakai sunscreen tapi kulot jadi makin gelap? Padahal sepatutnya sunscreen kan bagus untuk elakkan kulit makin gelap?



Urban Decay NAKED SKIN Color Correcting Fluid (Pink) Review

This is actually not a new product. Dah release lama dah and I bought this like 4 months ago rasanya. This is all because I saw Vivy Yusof used this in one of her youtube video untuk cover dark circles so I macam yes I need this haha




St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review

St Ives Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub Review.




Mother's Day With Haagan-Dazs

Extraordinary way to say I love you <3




5 drugstore alcohol-free sunscreens that I've tried

5 drugstore alcohol free sunscreen that I've tried and some mini reviews!




Hada Labo Premium Lotion Review

You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion.




Bio-Essence Miracle Bio Water Cooling Sunscreen SPF50 PA++ Review

Another sunscreen review, again? Haha yes of course! Because sunscreen is important!






Ikon Wanita Melayu, Pencarian Wanita Melayu 2018

Yay dah ada pemenang untuk Pencarian Wanita Melayu 2018! 


Congrats Amy Nurtinie sebagai Ikon Wanita Melayu 2018!


The Butterfly's Project 5th Birthday Party

My first time attending The Butterfly's Project event!